Saturday, May 26, 2012

Lirik Lagu Dangdut Yogja Priangan - Evie Tamala

Sepi, sepi rasaning ati. 
Tengah ndalu ing tanah priyangan. 
Rinoso sepining atiku iki, bareng adoh soko sliramu.
Lali, lali tan biso lali. 

Eling-eling mung katon esemmu. 
Rikolo sliramu nguntabke aku, ono setasiun tugu.
*Ibo endahe, ibo endahe kuto 

Ngayugjo. Kang bisa gawe kepranan atiku.
Sapunyere, sapunyere paribasane. 

Peugat simpae patu rai pateupang deui.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...