Thursday, May 17, 2012

Lirik Lagu Stasiun Balapan - Didi Kempot

"...stasiun balapan tanggal 7 sasi songo 1991 "


ning stasiun balapan
kuto solo sing dadi kenangan
kowe karo aku
naliko ngeterke lungamu


ning stasiun balapan
rasane koyok wong kelangan
kowe ninggal aku
ra kroso nitis eluh ning pipiku


daag...dadaag sayang...
daag...selamat jalan


janji lungo mung sedelok
jare sewulan ra ono
pamitmu naliko semono
ning stasiun balapan solo


jare lungo mung sedelok
malah tanpo kirim warto
lali opo pancen nglali
yen eling mbok enggal bali


ning stasiun balapan
kutho solo sing dadi kenangan

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...