Saturday, September 1, 2012

Lirik Lagu Campursari Koplo Panggung Ngamen 7


Aku iki pancen dadi wong ra nduwe
Awit cilik aku ditinggal ibuku
Petang wulan dudo bapakku rabi maneh
Entok mbok rondo sing bokonge semlohe


Bapakku luwih sayang karo bojone

Ketimbang karo aku anakke dewe
Bapak lali pangan, lali sandanganku
Bapak tego ra mikir sekolahku

Mugo mugo bapakku ndang elingo

Mugo mugo bapakku ndang ngertio
Aku ning kene keloro-loro
Kepingin sambat nanging karo sopo

Aku ora njaluk dunyo lan brono

Sing tak jaluk kasih sayang wongtuo

Sak bendino mangan nggolek dewe

Panas udan aku tetep nekat ae

Ning bis kota kuwi dadi kantorku

Emper toko sing dadi istanaku

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...