Sunday, May 27, 2012

Cerita Dan Guyonan Dalam Bahasa Jawa Kewan Telat Mangkat Sekolah

     Mas Agung nelpon Tri Goro karep menei bethek'an maneh koyok biasane.Pancene ngono iku nak ketiban lagi ra ono gawean, iseng - iseng gawe upokoro dolanan.

Mas Agung : we ning ndi, Lek?
Tri Goro     : Ning mah, no po?
Mas Agung : He he, aku ndwe bethek'an maneh....!!!
Tri Goro     : Lahhh....
Mas Agung : Wani pora....
Tri Goro     : Dingaren telpon,....wis rek ndang....!!!
Mas Agung : Kewan opo nak mangkat sekolah mesthi telate, hayo?
Tri Goro    : Gawe goro - goro senengane, ono kewan thek iso sekolah
Mas Agung : Jenengane ae bethek'an
Tri Goro     : Halahhh mboh, jawaben dewe ra ngerti aku...
Mas Agung : Ha ha ha....ngerti luwing pora, si kaki seribu iku lho, yo iku jawabane?
Tri Goro     : kok iso?
Mas Agung : dinalar nganggo logika ae wis masuk akal kok...
Tri Goro     : piye, piye....?
Mas Agung : njajal bayangke nk kowe sepatunan suwene pirang menit!trus bayangke nk sikilmu sewu...!!!
Tri Goro     : (*&%*&%&*8??!!!/okk,78%^&...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...