Saturday, May 26, 2012

Cerita Dan Guyonan Dalam Bahasa Jawa Wis Cetho

Isih ning warunge Gogon Joss, Mas Agung isih kober nggawe bethek'ean....



Mas Agung : Lek Gon....?
Gogon Joss : Opo meneh....!
Mas Agung : Opo bedane Kethek karo manungso?
Gogon Joss : ketok cetho ngono kok,akeh...manungso iso ngucap, kethek ra iso ngucap
Mas Agung : Lha terus....
Gogon Joss : Manungso iso gawe akun Facebook, kethek ora iso
Mas Agung : lah...yo wis, terus opo meneh...?
Gogon Joss : Kok teras terus...bener po piye?
Mas Agung : salah kabeh...sing bener ora usah dibedakke, sebab wis cetho, wis genah yen bedo.Ra usah bingung...
Gogon Joss : Woooo....asem kecut tenan...!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...