Saturday, May 26, 2012

Lirik Lagu Dangdut Konglomerat - Evie Tamala





Aku tresno kowe tresno kurang opo mas.
Aku seneng kowe seneng ra podho-podho. 
Ora mangan jare ora kroso luwih. 
Opo mergo Mas entek duite. Yo ra?
Omah gedong omah gubug podho wae. 

Numpak sedan numpak becak podho penake. 
Waton setyo mesti bahagia uripe. 
Yen ra setyo Mas, jewer kupinge.
*Nadyan saiki mlarat modal sepatu bejat, sopo ngerti sesuk dadi konglomerat.
Saikine ngrekoso ngutang kene lan kono, sopo ngerti mbesuk pabrike limo.
Nadyan mung modal dengkul, nadyan mung modal gundul. 

Kowe nggendong Dik, mengko aku sing mikul.
Sing baku setyo tresno nyuwun mring kang kuoso, lan ikhtiar bebarengan makaryo.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...