Saturday, May 26, 2012

Lirik Lagu Dangdut Ojo Takon - Evie Tamala

Ojo takon Mas, opo to sebabe awaku seneng kowe.
Ojo takon Mas, opo alesane mben menit aku kelingan ro kowe.
*Yen dedeg wis cukupan, ora duwur ora cendek ning sedengan.
Yen rupo yo lumayan, yen bondo ra tak leboke etungan.
Durung mudeng, kok mesake.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...