Saturday, May 26, 2012

Lirik Lagu Dangdut Uthak Uthak Ugel - Evie Tamala

Thak uthak ugel e a e dongengan jaman kuno. 
Sekotak kari setugel ae ae mbiyen sing akon sopo.
Ning kuning kae opo elae kuning manuke podang. 

Dipenging wis ora keno jare mandeg lah kok jebul mblandang.
*Wetan gunung kulon gunung ra ono uwote ( uwote, uwote ). 

Ngetan bingung, ngulon bingung ra ono enteke.
Numpak sepur dik numpak sepur tanpo kondektur ( kondektur, kondektur ). 

Maju ajur mundur ajur alias kojur.
Omah gendeng mas ta saponane, abot enteng mas lakonono dewe.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...