Saturday, May 26, 2012

Lirik Lagu Dangdut Wolak Walik Podho - Evie Tamala

Mas diwolak walik podho. 
Batik tulis parang rusak saumpomo. 
Mas tumrape wanito, yen wis tresno lair batin mesti podho.
Mas sakodi kari loro. 

Batik plangi batik plangi kidul semarang. 
Mas kowe jo maido, ra percoyo sing ngantri ra kurang-kurang.
*Pring tumpuk-tumpuk bumbung go wadah legen, legene ojo digawe gulo.
Yen ati mathuk becik aluwung balen, tinimbang neng ati rasane gelo.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...