Saturday, June 2, 2012

Lirik Lagu Dangdut Salam Kangen - Evie Tamala

Dina peuting nu jempling hate 
anteng mikangen ka salira nu janten kakasih. 
Buah ati penyileukan siang jeung wengi.
Dina lirihna angina titip salam kakasih. 

Salam kangen salam rasa deudeuh mugi dugi ka salira.
Teu hilap ucap wilujeng wengi kanggo salira aduh panutan.
 

* Mugi gambarna diri sing ngajadi kembangna. 
Nu mapaes endahna iImpenan salira.
Mugi gambarna diri sing ngajadi kakangen
Sing ngawujud harepan pikeun peteupang.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...