Saturday, May 26, 2012

Cerita Dan Guyonan Dalam Bahasa Jawa William Wong Purwodadi

Mas Agung : Lek Gon, ngerti ra?
Gogon Joss : ora...
Mas Agung : ye mesthi ae, lha wong durung tk wenei weruh kok...
Gogon Joss : Lha yo opo?


Mas Agung : Ngerti ra, petenis cewek kulit hitam asal Amerika?
Gogon Joss : Serena / Venus Willian maksudmu?
Mas Agung : Iyo,kwi...
Gogon Joss : gene?
Mas Agung : asline dewekne iku asli wong Purwodadi kene, jenenge mbiyen Waliyem karo Wariyem, bareng diadopsi trus ganti jeneng Willians...
Gogon Joss : ra lucu...
Mas Agung :wkkkkkkkk.....!!!!

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...