Saturday, May 26, 2012

Cerita Dan Guyonan Dalam Bahasa Jawa Ahmadimejad VS Atmadimejo

Gogon joss : Saiki aku genti sg takon kowe
Mas Agung : yo keno, ben imbang...
Gogon Joss : ngerti pora kowe riwayate sg sak benere Ahmadimejad?


Mas Agung : Ngerti no....iku asline TKI soko Sugihan, boro menyang Jakarta, mergo dhewekne iku bocah pinter lan erdas, ugo supel, trus ganti jeneng lan warga negarane, dadi Ahmadimejad,,,,
Gogon Joss : Lha brati mbiyen yo ndwe jeneng asli nek ngono....
Mas Agung : yo nduwe to yo...
Gogon Joss : Lha trus sopo jeneng asline, Lek ?
Mas Agung : Atmadimejo.....
Gogon Joss : hemmmm,...ra lucu...!!!!
Mas Agung : Gggagagahhgagggaag...!!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...