Sunday, May 27, 2012

Cerita Dan Guyonan Dalam Bahasa Jawa Kewan Bencong

Mas Agung : Lek, jebule sing diarani bencong ki ora mung manungso thok lho jebule
Tri Goro     : Iyo reti aku, mulakno ono jaran Sembarani tekan seprene ra ono keturunane


Mas Agung : Ngawur ae, dudu kuwi tur dudu iku alesane, mergane jaran sembrani iku wedok, tur ora ono jaran lanange alias jaran sembrono, ngono...
Tri Goro     : Lha wis opo, nak dudu jaran sembrani?
Mas Agung : Ngerti Yu Yu Kang Kang pora, nak menurutmu kuwi kewan lanag po wedok?
Tri Goro     : iyo iyo...lanang po wedok yo?
Mas Agung : ha ha ha....!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...