Saturday, May 26, 2012

Cerita Dan Guyonan Dalam Bahasa Jawa Layang Sing Dikirim Pak Pos

Mas Agung lagi nduwe gratisan nelpon, timbang mubazir ora dinggo sidane karep nelpon Tri Goro." mumpung gratisane sih akeh ki, telpon Goro ae lah..."



Tri Goro     : No po,Lek....?dingaren telpon
Mas Agung : Ra no po2, iki aku ndwe bethek;an meneh....
Tri Goro     : Lahhh...
Mas Agung : Gelem dibethek'i pora?
Tri Goro     : piye...piye lahh heemm...?
Mas Agung : Yen wis mangkat ora bakal bali, sak durunge mangkat dithuthuk nganti muni " kaplok " pas bathuk'e nganti koyok tato.Terus mangkat numpak mobil, ngerti - ngerti wis tekan Semarang.
Tri Goro     : Terus...!!!
Mas Agung : Lha yow opo jawabane?
Tri Goro     : Angin...
Mas Agung : Kowe iso nuthuk angin?
Tri Goro     : Kartu remi disulap Dedy Corbuzier
Mas Agung : Kowe wis tau pethuk Dedy Corbuzier?
Tri Goro     : Hemmm...opo yow?
Mas Agung : Cepet, iso pora?gratisanku selak ntek....
Tri Goro     : Nyerah aku...
Mas Agung : Surat dikirim lewat pos....
Tri Goro     :..." tuuuuttt..."....oo allaaaah, yo ngepasi ntek gratisane...!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...