Saturday, May 26, 2012

Lirik Lagu Dangdut Jangkrik - Evie Tamala

Krik jangkrik, jangkrik upo. 
Sing prihatin sithik penting wis kisenan sego. 
Krik jangkrik, jangkrik gondeng. 
Duite setitik wis ora usah ngeceng.
Dho sing trimo jo, ra usah neko-neko. 

Dho sing sabar jo, tansah karo ndedungo. 
Kowe temen kekarepan mesti klakon.
Krik jangkrik, jangkrik blumbang. 

Rejeki setithik ojo mbok ati sumelang. 
Krik jangkrik, jangkrik sumur. 
Sing penting mbok trimo kanti ati roso sukur.
Kacang ijo jo enak digawe bubur. 

Sing prasojo jo urip kang tansah jujur. 
Ojo anggep jujur iku bakal ajur.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...