Saturday, May 26, 2012

Lirik Lagu Dangdut Transmigrasi - Evie Tamala

Ayo konco mudo mudi merdiko, enggal gumrigah lan cancut tali wondo. 
Makaryo ayo kito makaryo, sayuk saeko proyo rukun amrih sentoso. 
Mbangun projo lan mbangun negoro.
Pemerintah kang wis sumedyo mbantu. 

Kanggo kito kang wawasane maju.
*Yo ayo tumandang rame-rame, mumpung gede rembulane mumpung jembar kalangane.

Rame-rame yo nyambut gawe.
Transmigrasi gegayuhan kang suci, kanggo mbangun manusia mandiri.
Pulo jowo ibarat kapale tuwo, penumpange yen biso kurangono.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...