Saturday, May 26, 2012

Lirik Lagu Dangdut Klopo Cengkir - Evie Tamala

Njanur gunung mas, kok dolan mrene. 
Kadingaren mas, piye kabare. 
Ngimpi opo sajake bedo karo adate, gawe ati deg-degan ora karuan.
Njanur gunung mas, dolan neng omahku. 

Kadingaren mas opo ra kleru. 
Telung taun lawase ora kabare, nanging kabeh sing penting podho warase.
*Klopo cengkir yo mas kok ora digawe tombo. 

Wong di pikir yo mas kok ora rumongso.
Godong waru yo mas sing ra pati wangi, mung sliramu yo mas sing ta enteni.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...