Saturday, May 26, 2012

Lirik Lagu Dangdut Mengko Dhisik - Evie Tamala

Mengko dhisik yo mas yo, jo kesusu yo mas yo yen sliramu pengen nglamar aku.
Aku durung ngerti lambe atimu. mergo lagi wingi kenal awakmu.
Pancen alus solahmu, gandes luwes dandanmu gawe geter mas jantung atiku.
Sing tak sawang yo mas nembe njabane, durung mudeng yo mas piye njerone.
Mbuh ra ruh samengkone, yen Gusti marengake.
Rubedo koyo opo wae, mesti dadi jodone.
Mengko dhisik yo mas yo, jo kesusu yo mas yo pikir ndisik mas murih becike .
Grusa grusu mas olo mengkone, ben ra getun mas tembe mburine.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...