Saturday, June 2, 2012

Lirik Lagu Dangdut Cenah - Evie Tamala

Siang wengi abid ngantosan, 
teu kawawa ku rasa kangen, 
ku teu kawawa ku rasa sono.
Siang wengi abdi ngantosan, 

teu kawawa hoyong patepang. 
Ku teu kawawa hoyong paamprok. 
Sono……..
 

Aduh ieung kunaon bet harianeun, 
kunaon teu ngaraoskeun ieu hate nu leungiteun
Kamana atuh kamana nepikeun katineung rasa, 

na atuh kedah kamana……….kamana..
Aduh engkang cenah moal teungteungen, 

cenah moal mopohokeun ieu hate nu leungiteun.
Iraha atuh iraha nepungkeun ku deudeuhna. 

Nineung ku belana, nineung ku bohongna, 
nineung ku heureuyna.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...