Saturday, June 2, 2012

Lirik Lagu Dangdut Micinta - Evie Tamala

Cinta kuring ka anjeuna nu tetep manteng dina rasa duh…..
Anjeun nu jadi lamunan, da buktosna emut bae.
Cinta kuring ka anjeuna nu tetep manteng din hate duh…….

Anjeun nu jadi impian, da buktosna emut bae.
 

* Nya anjeun kembang impian, nya anjeun kembang pujaan. 
Nya anjeun geus bibilasan, nya anjeun luas ikhlas pipisahan.
Nya anjeun kembang impian, nya anjeun kembang pujaan. 

Nya anjeun geus bibilasan, nya anjeun luas ikhlas pipisahan.
Cinta kuring ka anjeuna ku hanjakal boa laksana. 

Mungguh geus lain mangsana, cinta geus aya nu boga.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...