Saturday, June 2, 2012

Lirik Lagu Dangdut Cumantel Bae - Evie Tamala

Langgeng galindeung katineung. 
Manteg galeuhna kadeudeuh urang. 
Nu endah mamanis ka asih. 
Nu endah leahna kanyaah. 
Nu endah kageugeut kadeudeuh. 
 Duh engkang.
Manjang nyimpayna kaheman. 

Natrat nyandingna kacinta urang. 
Nu endah teu weleh mepende. 
Nu endah nu masket na hate. 
Nu endah teu weleh cumantel. 
 Duh engkang
 

* Sanajan urang paanggang, 
sanajan urang pajauh.
Tapi hate cumantel bae, 

aduh engkang.
Sanajan urang paturai, 

sanajan urang papisah
Tapi cinta manteng bae. 

Teu beunang dihalang-halang. 
Teu beunang diulah-ulah. 
Teu beunang dibebenjoken. 
Aduh engkang.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...