Saturday, June 2, 2012

Lirik Lagu Dangdut Tunggara - Evie Tamala

Kasaha abdi nyalindung nandakeun nguyung, 
gering ngalanglayung.
Kasaha abdi nya muntang, 

diri nunggelis hirup nyorangan.
Cuang cieung abdi keueung, 

gupuy gapay taya pamuntangan.
Cuang ciueng abdi keueung, 

takdir diri pinganggih kapeurih.
 

* Engkang rek saati, engkang rek satia. 
Engkang jalir jangji, luas bibilasan
Engkang bade bela, engkang bade nyaah. 

Engkang nu sulaya, tega pepegatan.
Cinta engkang saliwatan, 

asing enkang ukur pupulasan. 
Cinta engkang nu mawa tunggara

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...