Saturday, June 2, 2012

Lirik Lagu Dangdut Kantong Hate - Evie Tamala

Kantong hate dina jero dada. 
Aya jangji, jangji urang duaan.
Kantong hate dina jero dada. 

Nyimpen rusiah, rusiah duaan
Kanyaahna, kamelangna. 

Matri pageuh nyimbutan duriat urang.
Kanyaahna, kamelangna. 

Nandakeun rasa, cinta duaan.
 

* Bulan nu nyaangan, 
bentang nu baranang saksi nyata mimitina cinta urang.
Bulan nu nyaangan, 

bentang nu baranang ngaping rasa, 
rasa cinta nu duaan.
Dina kantong hate, cinta ngajangji. 

Dina kantong hate, rusiah duaan.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...