Saturday, June 2, 2012

Lirik Lagu Dangdut Lalaki - Evie Tamala

Dasar ari ngaran lalaki nu kasebut pinter ngarayu. 
Mun teu telik jeung teu taliti, 
hate mantak gancang kataji.
Mun nyarita jiga nu enya, 

mun geus jangji jiga nu pasti. 
Sakapeung hate sok percaya, 
jeung sok boga rasa karunya.
Tapi mun ras inget kadiri, 

anu pernah meunang kanyeri. 
Balas diri teu ati ati, kana jangji anu teu pasti.
Hate murung sok emung wawuh, 

hayang buru-buru pajauh jeung lalaki nu model kitu, 
sebab ahirna nganyenyeuri.

1 comment:

  1. sae, tolong sekalian terjemahan indonesianya kang. aturnuhun.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...